Roomijs*                  

*Prijzen voor afhaling ter plaatse, kunnen afwijken in onze verkooppunten

Vanille

Gemaakt met de échte vanille uit Madagascar

Speculoos

Gemaakt met Lotus speculoos!

Pistache

Met pasta van 100% noten uit Brönte

Aardbei

Met uitsluitend puree van aardbeien uit de streek

Pruneaux Armagnac

Ijs op basis van  gedroogde "pruneaux d'Agen" met een flinke scheut Armagnac

Baileys

 

Chocolade

Met pure Belgische fondant chocolade van Belcolade

Oreo

Gemaakt met de échte Oreo koekjes

Hazelnoot

De origine van de hazelnoot is Piëmonte, een streek in Italië die gekend is voor zijn verfijnde hazelnoten.

Banaan

Ijs met uitsluitend puree van verse bananen

Rum rozijn

Ijs op basis van rozijnen met een flinke scheut bruine rum

Stracciatella

Met stukjes pure Belgische fondant chocolade van Belcolade

Mokka

Met krachtige koffiesmaak!

Gezouten caramel

Ijs met huisbereide carame en heerlijke schilfers grof zeezout.

Kokos

 

Appel kaneel

Ijs van appelen met een zachte toets van kaneel

adres

 

Zavelstraat 20

B- 9550 St-Lievens-Esse

© 2018 STUDIO GELATO

contact

 

info@studiogelato.be 

tel.: +32 499 86 58 25

 

  • Facebook - Black Circle